Viivi Bäck

maanantai 9. helmikuuta 2015

Laser number 7

 

 
 
Tänä aamuna minulle tehtiin seitsemäs laser. Edellisestä laseristani kirjoitin ainoastaan Suomeksi, mutta ajattelin tehdä paluun myös englanninkieliseen blogiini: Is scenic unnatural? Viime käynnistä onkin jo reilut puoli vuotta. Innostukseni siihen lopahti, kun jostain syystä kaikki kuvat oli kadonneet kirjoituksistani. Olen kirjoittanut aikaisemmista lasereistani, mutta nyt ajattelin päivittää sinne myös näitä viimeisiä, tehokkaampia kokemuksiani Plastic Surgery Centerillä.


 
 
Karl Johan Svedjeholm vei minut huoneeseen, missä hoitaja laittoi minulle puudutusaineet.
Tällä kertaa esilääkkeitä oli vähemmän kuin viimeksi, ja minulta kysyttiin, tahtoisinko rauhoittavia. Sanoin, etten tarvitse - olen ihan rauhallinen ^_^
 
 
Tällainen epäolennainen asia tähän väliin: Joskus minulta kysytään, onko kulmakarvani ja ripseni todella niin tummat, niin tässä nyt näkyy karvani ihan luonnontilassa #nomakeup  :D En edes muista, milloin olisin värjännyt kulmakarvani viimeksi :) Ripsien värjäystä en ole ikinä harrastanutkaan...


 
 
Puudutusaineen vaikutettua, minut haettiin toimenpidehuoneeseen. Kraateriarpeni, johon viimeksi tehtiin neulatemppuja, on nyt parempi kuin ennen, mutta se vaati edelleen erityishuomiota. Aluksi sen reunoja hiottiin toisella laserilla, ennen kuin aloitettiin itse poskien laserointi. Ensimmäinen laser ei tuntunut missään (lienee siksi, että sillä toimittiin niin pinnassa, verrattuna ihoon porautuvaan rei'itykseen).
 
Varsinaisen laseroinnin alettua huomasin, että rauhoittavilla lääkkeillä oli huomattava merkitys myös tuntoaistiin. Ilmankos olin niin letkeä päästä varpaisiin, ajatuksia myöten! 
Nyt olin jälleen jäykkänä kuin rautakanki koko toimenpiteen ajan :D OUTCH!
Self to note: Jos olet kipuherkkä ja jännität toimenpidettä, pyydä saada rauhoittavia! Muista vain jättää auto kotiin. Kyllähän sen kestää, kuten olen aina ennenkin kestänyt, mutta nyt se yllätti, sillä en arvannut rauhoittavien olleen pääosassa siihen, miten kivuttomasti siitä viimeksi selvisin! Mutta kotiin kävelin kaupan kautta suorin askelin ja silmät ei seisoneet päässä :) Posket oli kyllä TULESSA, mutta kyllä se suht nopeasti meni kuitenkin ohi, pienessä tuulenvireessä kävellessä.
 
Erityisesti nuoret miehet noteerasivat kasvoni tällä kertaa (yleensä olen huomannut naisten katsovan):
Kaupan edustalla norkoili joukko nuoria jätkiä,  joista yksi kommentoi kovaan ääneen kavereilleen (minun ollessa heidän kohdalla) "Tol muijal on käyny naamas jotain!"
Meinasin kääntyä ja sanoa: "You think?", mutta jatkoinkin vain matkaani huvittuneena.
Toinen tapaus oli yksi kolmesta kyytiin nousseesta jätkästä. Istuin bussin etupenkillä, kun kundi tokaisi ohimennessään: "Onks sul sattunu joskus jotai?"
Tähän olisi ollut hyvä tokaista "Ei, ku mä maksoin tästä!" :D
Tässä vaiheessa poskellani valui jo reilu verivana.
 
Päivittelen poskieni tilannetta taas illalla, ja viikon mittaan.

***

Verta ei tullut läheskään niin paljoa kuin viimeksi. Toivottavasti tulos on silti hyvä! 








***

Ensimmäinen aamu suihkun jälkeen. Suihkussa hieroin varovasti kuivuneet veret pois poskilta.





Tällä kertaa laser oli selkeästi iisimpi, kun iho on näin "hyvä" jo ensimmäisenä aamuna, jolloin se on yleensä pahimmillaan ja todella turvoksissa! Not bad, luulen tän olevan ohi kevyesti viikossa :)

***
Aamu 2, ja ensimmäinen yhteydenotto tämän postauksen tiimoilta kysymyksineen, koskien omaa lasertoimenpiteen harkintaa. Tänään jouduin olemaan aamusta alkaen ihmisten ilmoilla, joten hämmästeleviä katseita riitti! Aamu alkoi Espoossa tutustuen Lumenen tehtaaseen kouluporukan kanssa.



Kuten kuvasta huomaa, posket ei ole läheskään niin turvoksissa kuin normaalisti vain pari päivää laserin jälkeen.

Tässä vielä illan kuvat kasvopesun jälkeen, jossa sain hierottua jo hieman ihoa irti:





Tänään posket on kutisseet hitokseen ja bepanthenia on löträtty uunaalleen!

***

Neljäs aamu laserista. Unohdin eilen päivittää, mutta mitään erikoista muutosta ei tapahtunut. Sain vähän enemmän ihoa hierottua irti ja siinä kaikki.
Tänään sain suihkussa loputkin ihot hierottua irti, joten iho on nyt sileä ja uudestisyntynyt! Punoitusta on tietenkin vielä voimakkaasti, mutta tästä se lähtee tasaantumaan :)





***

 

Aamu 9. Keskiviikko. Reilu viikko laserista ja turvotus alkaa kadota. Iho ei punoita enää silmiinpistävästi.
 

 
Tämä oli viimeinen päivitys kasvoistani tällä erää. Katsotaan, vieläkö syksyllä on palattava rei'itettäväksi, vai joko lopputulos miellyttää silmää. :)
 
***

www.plasticsurgery.fi





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti